Ultrazvučni piling

Ultrazvučni piling lica predstavlja zamenu klasičnom tretmanu čišćenja lica i posebno je  pogodan za osobe sa osetljivom kožom. Izvodi se ultrazvučnim talasima frekvence 27Hz. Pored pilinga kože ovim postupkom se poboljšava  hidratacija, tonus, cirkulacija u koži i  utiče se pozitivno na diskolorizaciju kože. Ultrazvucni piling oslobadja pore viška sebuma , pa samim tim smanjuje mogućnost za stvaranje bubuljica i mitisera. Tretman se osim za redovno čišćenje lica preporučuje kao uvod u tretmane podmalđivanja. Rezultat je trenutno vidljiva čistoća, zategnutost i osveženje, kao i bolja prokrvljenost i vlažnost kože.

Postupak ultrazvučnog pilinga

Tretman se obavlja pomoću aparata nakon nanošenja tankog sloja gela na lice. Aparat specifičnim vibracijama uklanja sebum i istovreneno odvaja sa kože lica tanak sloj mrtvih ćelija. Po završenom tretmanu stavlja se maska koja umiruje i hrani lice . Ultrazvučni piling je bezbolan i prijatan polučasovni tretman.Posle ovog postupka ne javlja se crvenilo kože lica i mogu se nesmetano nastaviti uobičajene aktivnosti.

Ovaj tretman čišćenja lica preporučljiv je za sve uzraste, a naročito je pogodan osobe sa osetljivom kožom.Nisu zabeleženi  negativni  efekati.

Preporučuje se 3 tretmana u toku prvog meseca, a zatim  tretmani održavanja  1-2 puta mesečno.