Mezoterapija lica

Podmlađivanje,hidratacija, zatezanje  kože lica,vrata i dekoltea se jednostavno postiže mezoterapijskim tretmanima. Ubrizgavanje koktela u čijem su sastavu koenzimi,različiti vitamini,hijaluronska kiselina ,oligo elementi i dr. poboljšava tonus kože,podstiče procese  regeneracije i podmlađivanja ćelija.

Preporučuje se da se počne sa tretmanima na licu sa 30-35 godina obzirom da se već tada primećuju promene u gubitku elastičnosti kože i pojava prvih bora. Broj tretmana savetuje terapeut zavisino od stanja kože i terapijskih ciljeva.Rezultati su vidljivi posle prvog tretmana ,a za postizanje punog efekta podmljađivanja potrebno je najčešće preko 6 tretmana.Održavanje efekta se postiže ponavljanjem procedure u razmacima koje određuje terapeut.

Često se mezoterapija lica kombinuje sa drugim procedurama u okviru estetske medicine,pre svega sa dermarolerima,hijaluronskim filerima ,pilingom,masažama lica…

Ekstremno su retke neželjene propratne pojave.Ne treba koristiti kreme i šminku 12 sati posle tretmana.Klijent se može odmah vratiti svakodnevnim aktivnostima uživajući u svežijem i mlađem licu.

Mezoterapija tela

Mezoterapija kose