Marketing

Ukoliko želite detaljnije da se informišete o mogućnostima oglašavanja na portalu transforma.rs,najvećem portalu iz oblasti antiaginga  kontaktirajte nas ovde.

Pogodnosti internet marketinga

 

Kratak segment TV reklame u neudarnom terminu ili jednodnevni oglas u novinama odnosno jedan slogan u radio programu ima cenu koliko i mesečno reklamiranje  na internetu. 

Danas najveći napredak u marketingu beleži internet marketing. Sve veći broj ozbiljnih firmi uveliko koristi reklamiranje putem interneta. 

Reklamiranje putem interneta povezuje ljude kako u regionu tako i širom sveta. Internet koristi preko milijardu ljudi, a hiljade firmi može biti zainteresovano za vaš proizvod ili uslugu brzo i jednostavno. 

Svaka izmena reklamne kampanje na TV-u, radiju ili novinama zahteva vreme i veliku količinu novca za razliku od internet oglašavanja. 

Mnogo je lakše probiti se putem interneta u inostranstvu nego preko klasičnih vidova oglašavanja. 

Reklamiranjem putem interneta korisnici saznaju, jednim klikom, sve detalje o proizvodu ili usluzi koju želite da plasirate, uslugama koje nudite,što nije slučaj kod reklamnog spota na TV-u, slogana putem radija ili novinskog članka. 

Internet nudi lake i brze načine da ispitate želje i potrebe svojih potencijalnih klijenata, prakticno bez ikakvih ulaganja. 

Iako ste hiljadama kilometara udaljeni, putem internet marketinga vas deli samo jedan klik od poslovnog uspeha. 

Transforma.rs beleži konstantan rast broja registrovanih korisnika kao i posetilaca, jedinstvenih prikaza, broj učitanih strana. Naš tim svakom klijentu pristupa individualno nudeći savete u skladu sa njihovim potrebama i zahtevima.Poterebno je naglasiti da posete na nasem portalu imaju “ciljani”karakter,odnosno većina posetilaca dolazi na nas sajt tražeći uslugu ili savet iz oblast koje obradjujemo.Stoga reklamiranje proizvoda i usluga bliskih interesovanjima nasih posetilaca moze biti vise nego korisno za Vasu firmu.

Postoji više oblika saradnje :

  • Razmena banera ukoliko  postoji obostrani interes
  • Moguće je prijaviti se i odgovarati na pitanja čitalaca uz potpis i link ustanove kojoj pripadate- besplatno
  • Moguće je napisati stručni tekst iz neke od oblasti na sajtu i potpisati se uz postavljanje linka ka ustanovi (državnoj ili privatnoj) na stranici -  besplatno
  • Moguće je postaviti baner na jednoj od strana (npr. Estetska medicina,dermatologija) - cena po dogvoru (zavisi od veličine banera, vrste sadržaja, dužine buduće saradnje, humanitarnog aspekta ... )
  • Moguće je postaviti baner na naslovnoj strani - cena po dogovoru (zavisi od veličine banera, vrste sadržaja, dužine buduće saradnje, humanitarnog aspekta ... ). Napomena: Svi baneri na desnoj ,levoj strani,na dnu i horizontalni baner na vrhu i pri dnu su vidljivi na svakoj strani.
  • Postavka banera sa humanitarnim karakterom-besplatno

Pored tekstova i slika, moguće je, preko youtube-a ubaciti i video materijale, što značajno olakšava komunikaciju.

Moguće je odabrati lokaciju i veličinu banera, kao i njihovo eventualno prikazivanje samo u odredjenim člancima, kategorijama...

Ukoliko želite detaljnije da se informišete o mogućnostima oglašavanja na portalu transforma.rs,najvećem portalu iz oblasti antiaginga  kontaktirajte nas ovde.

tel: 064 18 12 968 

Vaša  transforma .rs