Dentalni turizam

Dentalni,stomatološki  turizam je deo delatnosti  poznate kao medicinski turizam. Uključuje putovanje u drugu zemlju radi  stomatološke usluge , obično uz odmor u toj  zemlji. Ovakav  odmor ,zbog stomatoloških usluga po povoljnoj ceni,predstavlja više nego isplativu investiciju u zdravlje, lepši izgled i naravno zasluženi odmor, jer za isti novac koji bi se odvojo  za stomatološke usluge u zemlji iz koje turista-klijent dolazi  može sebi priuštiti vrhunsku uslugu lečenja i popravke zuba uz  fenomenalan doživljaj nove destinacije.

 Dentalni turizam

 Srpska stomatologija je već uveliko veliki turistički adut naše zemlje. Tehnički i kadrovski je na vrhunskom nivou,a usluge su znatno jeftinije(čak i do deset puta za pojedine intervencije u odnosu na cene u Zapadnoj evropi),jer prate standard naših građana i ekonomske uslove. Naši lekari  koriste najkvalitetnije  materijale i primenjuju, kako u ordinaciji tako i u zubotehničkim laboratorijama ,najsavremenije tehnologije koje su prisutne u stomatološkoj praksi.

Interesovanje za usluge srpskih stomatologa postoji svuda u Evropi. Strancima se više isplati da plate put, intervenciju i boravak u Srbiji, nego da odu kod zubara u svojoj zemlji. Treba napomenuti da Beograd nije toliko dominantna destinacija  u okviru dentalnog turizma ,koliko je to slučaj za opšti Zdravstveni turizam u Srbiji,što je još jedan od razloga da  je stomatologija najrazvijenija “grana “ u medicinskom turizmu  kod nas.

Projekat  stomatološkog turizma, predmet jeinteresovanja  mnogih  agencija u Srbiji, koje putem različitih glasila – sajtova,sajmova,časopisa,tv prezentacija  uspevaju da privuku sve više turista u Srbiju.Transforma EMG ,u okviru svog stomatološkog tima,pored predstavljanja usluga iz oblasti stomatologije i estetske stomatologije ,težiće svojevrsnoj turističkoj promociji naše zemlje u cilju da dentalni turizam još više zaživi u Srbiji tako što bi stomatolozi proširili klijentelu i bili u prilici da bolje zarađuju i dodatno unapređuju svoju delatnost.

U službi Vašeg osmeha Transforma