21. međunarodni kongres i sajam kozmetike Dodir Pariza

21. međunarodni kongres i sajam kozmetike Dodir Pariza održaće se 6. i 7. aprila 2013. godine u Hali 2 Beogradskog sajma.

Biće to pravo mesto za sve one koji vode računa o svom izgledu. U Beogradu će se okupiti proizvođači, predstavnici i distributeri najpoznatijih svetskih brendova kozmetičkih i frizerskih kuća. Izlagači iz zemlje i sveta predstaviće posetiocima sajma svoje proizvode i usluge. Sve posetioce sajma na brojnim štandovima očekuje mnoštvo zanimljivosti, ali i bogat takmičarski program.

Na štandovima kozmetičkih kuća, pored saveta priznatih dermatologa i kozmetologa, naći će se različiti preparati i aparati za negu kože i kose. Saveti o dijetama, nega kože lica ili korekcija izgleda usnana, samo su neke od tema o kojima će se otvoreno diskutovati. Bogatu ponudu imaće i frizerski štandovi gde će posetioci biti u prilici da dobiju savete od stručnjaka poznatih svetskih frizerskih brendova. Pored saveta o modelima frizura, o boji kose , na frizerskim štandovima značajno mesto zauzimaće i proizvodi koji kosi pružaju neophodnu negu.

Za profesionalce će se održati edukativna predavanja i radionice. Svakako,najatraktivniji je kozmetički workshop centar. Uz kupljenu sajamsku ulaznicu, ulaz u workshop centar je slobodan.

Klijenti će biti u prilici da svojoj kosi, svojoj koži, svojim noktima obezbede najbolje preparate po sajamskim cenama. Obradujte sebi drage osobe nečim posebnim.

Ne zaboravite, 6. i 7. april 2013. Beogradski sajam, Hala 2. Od 10 do 20 časova. 21. međunarodni kongres i sajam kozmetike, nege kose, estetike, fitnessa i zdravlja Dodir Pariza. Budite na pravom mestu.